=


Aanpak

"Veranderen is als een reis; neem je tijd en sta open voor het onverwachte."


Haar werk ziet KaemingkAdvies als het begeleiden van een reis: mensen en organisaties verder brengen. Een reis waaraan alle deelnemers vanaf de start actief deelnemen en de uitkomst niet in steen geschreven staat. Van te voren kun je van alles plannen maar eenmaal op weg loopt de route vaak net iets anders. En juist die verrassingen zorgen voor nieuwe inzichten/diepgang en een eindresultaat dat beter beklijfd.

KaemingkAdvies spreekt veel verschillende ‘talen’. Afhankelijk van de vraag, zet zij één of meerdere rollen in:
 • als procesmanager in co-creatie aan gedragen resultaten
 • als projectmanager naar een gedragen en passend resultaat
 • als coach reflectief door te spiegelen als dat nodig is
 • als participatiespecialist met oog voor de verschillende belangen
 • als onderhandelaar zodat de partijen er allemaal als winnaar uitkomen
 • als scummaster snel en energiek naar een concreet resultaat
 • als workshopbegeleider inspirerend en inzicht gevend
 • als programmamanager die samen werkt aan de bedoeling en haar doelen haalt
 • als interimmanager met oog voor mens en behalen van resultaat

 • Ook al is de route deels onbekend, dat betekent niet dat opdrachtgevers in het ongewisse zijn over wat ze kunnen verwachten. Projectplannen, SMART-doelstellingen en duidelijke planningen? Die levert zij gewoon op. Maar dan wel met ruimte voor wendbaar acteren op het onverwachte. Voor het best mogelijke resultaat, vanzelf.

  Methoden


  Verder werkt KaemingkAdvies graag met actieve werkvormen: zelf ontwikkeld (Klantreizen) of bewezen in de markt (Scrum). Het houdt de deelnemers scherp en het geeft energie. Daarnaast zet zij - dat gaat vanzelf - humor in. Respectvolle humor relativeert, haalt spanning weg en biedt openingen. Ook schuwt zij een liefdevolle confrontatie niet en benoem de dingen als het nodig is.

  "Margreet is iemand die moeilijke dingen begrijpbaar voor iedereen kan maken. Ze legt duidelijk uit en weet de bedoeling te duiden."

  Samenwerkingspartners


  KaemingkAdvies werkt graag samen met een aantal bevriende bureaus. Zo bied ik de door KaemingkAdvies ontwikkelde klantreizen al een aantal jaren aan in samenwerking met KWH en workshops klantgerichtheid samen met Luisterpunt. Voor een traject op het gebied van omgevingsmanagement werk ik regelmatig samen met Loods. Deze samenwerkingen beiden mooie kruisbestuivingen en houden mij scherp.

  Over Margreet

  Mensen en organisaties met volledige aandacht en in contact gidsen bij allerlei vraagstukken – groot en klein. Dat is mijn expertise. Ik help mensen e...

  LEES MEER

  Aanpak

  Haar werk ziet Kaemingk Advies als het begeleiden van een reis: mensen en organisaties verder brengen. Een reis waaraan alle deelnemers vanaf de start ...

  LEES MEER

  Opdrachten

  In 2018 werk ik aan de volgende opdrachten. In company workshops Klantreizen en verbetersessies bij verschillende Nederlandse corporaties: ...

  LEES MEER