=


Over Margreet

Mensen en organisaties met volledige aandacht en in contact gidsen bij allerlei vraagstukken – groot en klein. Dat is mijn expertise.
Ik help mensen en organisaties klantgerichter en omgevingsgevoeliger te maken en slimmer te organiseren. Dit doe ik als verbindende procesmanager, scrummaster, verandermanager en/of organisatieadviseur. In al deze rollen heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan.

Mens centraal

In alles wat ik doe, staat de mens (of klant) centraal. Oprecht luisteren, tijd nemen, de dialoog aangaan, de vraag achter de vraag achterhalen. Deze kwaliteiten zet ik graag met de nodige humor en creativiteit in voor het best denkbare eindresultaat.
En dat resultaat komt altijd in gezamenlijkheid tot stand. Dat is belangrijk en ik zou niet anders willen. Want alleen zo bereik je betrokkenheid en eigenaarschap. Twee belangrijke onderleggers voor veranderen.

Werkervaring

Al twintig jaar werk ik met veel plezier in de volkshuisvesting. In loondienst bij de Arnhemse woningcorporatie Vivare en sinds 2015 met mijn eigen adviesbureau KaemingkAdvies. Ooit begon ik op de werkvloer. Al snel daarna ontwikkelde ik mijzelf tot participatiespecialist en omgevingsmanager bij grote vastgoedprojecten. De laatste jaren werk ik op strategisch niveau aan organisatievraagstukken en het omgevingsbewustzijn van organisaties.

Margreet Kaemingk privé

Die loopt en wandelt graag lange afstanden. Heerlijk buiten zijn, hoofd leegmaken, energie aanvullen. De natuur gebruik ik dagelijks als inspiratie- en oplaadbron. Verder ben ik dol op muziek, (mee)zingen en mijn gezin: man, zoon en dochter. Bij de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij (KNHM) ben ik adviseur voor burgerinitiatieven (onbezoldigd). Ook hier sta ik weer dicht bij de mensen. Dat is wat dit werk heerlijk maakt om te doen.

CV Margreet Kaemingk

Over Margreet

Mensen en organisaties met volledige aandacht en in contact gidsen bij allerlei vraagstukken – groot en klein. Dat is mijn expertise. Ik help mensen e...

LEES MEER

Aanpak

Haar werk ziet Kaemingk Advies als het begeleiden van een reis: mensen en organisaties verder brengen. Een reis waaraan alle deelnemers vanaf de start ...

LEES MEER

Opdrachten

In 2018 werk ik aan de volgende opdrachten. In company workshops Klantreizen en verbetersessies bij verschillende Nederlandse corporaties: ...

LEES MEER